GEVELBEHANDELING

Last van vocht in de buitenmuren? Niet alleen aan de binnenkant van je woning kan vocht vervelend zijn. Ook buitengevels kunnen hieronder lijden. Vooral slagregen in combinatie met gebarsten voegen of poreus metselwerk zorgen voor doorslaand vocht. Wist je trouwens dat vochtplekken binnen in de woning vaak veroorzaakt worden door een waterdoorlatende buitengevel? Verleng de levensduur van je buitengevel. Murimpreg biedt je een professionele oplossing op maat.

TOT WAT LEIDT OPSTIJGEND VOCHT?

Vochtige buitenmuren kunnen onderstaande gevolgen hebben voor je woning:

  • aantasting metselwerken
  • droog en kil gevoel (verhoogde stookkosten)
  • aantasting van schilderwerk
  • aantasting van pleisterwerk
  • vorming van vochtplekken en schimmels
Heb je nog vragen? Bel onze expert op 0470/02.88.88 of klik hier

HYDROFUGE IS DE OPLOSSING

Doorslaand vocht manifesteert zich vooral bij volsteense muren die langdurig worden blootgesteld aan hevige regen en wind. In zulke gevallen is oppervlakte hydrofuge de beste oplossing. De levensduur van je buitengevel wordt sterk bepaald door de kwaliteit van de gebruikte producten. Iedere hydrofuge biedt onmiddellijk resultaat. Maar jij wilt toch ook resultaat op lange termijn?

Murimpreg werkt uitsluitend met kwalitatieve producten die uiterst geschikt zijn voor het behandelen van jouw buitenmuren. Afhankelijk van het steentype van je woning kiezen wij het meest optimale product. Succes gegarandeerd! Daarom geven wij ook 10 jaar garantie op een vochtvrije buitengevel.

Door het uitvoeren van een hydrofuge waken we erover dat het water niet meer in de gevel kan dringen. Zo zorgen we ervoor dat het water geen verdere schade kan veroorzaken aan je woning. Deze behandeling stoot stof en vuil onmiddellijk af. De kleurloze samenstelling waarmee de muur ingespoten leidt niet enkel tot het drogen van de muur maar zorgt er ook voor dat de buitenmuur vrij kan blijven ademen. Zodat het vocht in de muren nog steeds naar buiten kan.

Hydrofuge kan naast op stenen gevels ook toegepast worden op bepleisterde muren.

BUITENSCHILDERWERKEN EN KALEIEN

Is je buitengevel ook toe aan een opfrissing van het schilderwerk? Murimpreg komt graag ter plaatse om de mogelijkheden te bekijken. Door de jaren heen hebben we een goede expertise opgebouwd in het domein van buitenschilderwerken en kaleien. Door het correct behandelen van de buitengevel ga je niet alleen het uitzicht verbeteren, het zal ook een positief effect hebben op je wooncomfort en je stookkosten. Vragen over buitenschilder- werken? Bel gerust onze expert. Wij maken graag tijd voor je!

VOORBEELD: VOOR & NA

Op de foto links zie je duidelijk het effect van een van onze gevelbehandelingen. Het bovenste gedeelte toont de toestand van de muur VOOR onze werken, het onderste gedeelte toont de mooi gerestaureerde gevel, na de behandeling door Murimpreg.

GRATIS DIAGNOSE

Hebt u vochtproblemen en wenst u een gratis diagnose? Wij sturen vrijblijvend een specialist bij u ter plaatse. Bel gerust 0470/02.88.88 of maak een afspraak online.

Maak hier je afspraak!

ONZE GARANTIE

Wij garanderen je een competitieve prijs op basis van een grondige analyse. Uitvoering gebeurt enkel met de meest kwalitatieve producten volgens de laatste nieuwe technieken. Daarenboven streven we naar een milieuvriendelijke aanpak.

Vraag je gratis offerte!

Murimpreg

VOCHTPROBLEMEN ZIJN VERLEDEN TIJD

Met meer dan 15 jaar ervaring inde bouwsector is Murimpreg uitgegroeid tot specialist in het bestrijden van vocht in de ruime zin van het woord. Zowel kelders, muren als buiten- gevels maken wij weer vochtvrij.

Lees meer >

Heb je vragen ?

AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN

Vragen omtrent je specifieke situatie aangaande vochtbestrijding, kelderdichting, gevelbehandeling of ventilatie kun je ons altijd stellen. We zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Ja, ik heb een vraag!

Onze aanpak garandeert je:

GRATIS OFFERTE

Binnen de 10 dagen na ons eerste contact.

CORRECTE ANALYSE

Waarna we de vochtigheidsgraad vaststellen.

KWALITATIEVE PRODUCTEN

Wij werken enkel met de nieuwste technologiën.