VOCHTBESTRIJDING

Vocht in de woning? Een zeer vervelend probleem waar Murimpreg zeker raad mee weet. Vochtproblemen kunnen zich manifesteren in vele vormen. De meest voorkomende vorm van vochtige muren is ongetwijfeld opstijgend vocht. Dit zorgt voor een zware aantasting van de muren en kan leiden tot ernstige problemen. Murimpreg beschikt over de nodige vakkennis en materialen om dit probleem vakkundig aan te pakken.

OORZAAK

Opstijgend vocht wordt doorgaans veroorzaakt door een versleten, slecht geplaatste of zelfs het ontbreken van een waterkerende laag. Hierdoor komt een vochthoudende ondergrond in contact met de muur. Dit kan leiden tot vochtproblemen. Ook het gebrek aan degelijke ventilatie kan vochtproblemen veroorzaken. Wij analyseren voor jou de oorzaak en bieden je de beste oplossing op lange termijn.

TOT WAT LEIDT OPSTIJGEND VOCHT?

Opstijgend vocht kan volgende zaken tot gevolg hebben:

  • schimmelvorming
  • beschadiging van het pleisterwerk
  • loskomend behang, plinten
  • onaangename geuren
  • zoutaanslag
Heb je nog vragen? Bel onze expert op 0470/02.88.88 of klik hier

DE OPLOSSING VAN JE VOCHTPROBLEEM

Opstijgend vocht kan op verschillende manieren behandeld worden. Murimpreg komt graag ter plaatse om de situatie te analyseren. Op basis van een professionele meting bepalen wij de beste aanpak voor jouw situatie. Het doel? Een oplossing voor lange termijn.

EEN CORRECTE WERKING

1 – Onze expert komt ter plaatse en maakt een professionele analyse.
2 – We bezorgen je een transparante offerte op maat van jouw probleem.
3 – We plannen een afspraak in samenspraak met jou voor het uitvoeren van de werking.
4 – Na voorbereiding komen wij ter plaatse om alles op een professionele manier te herstellen

GRATIS DIAGNOSE

Hebt u vochtproblemen en wenst u een gratis diagnose? Wij sturen vrijblijvend een specialist bij u ter plaatse. Bel gerust 0470/02.88.88 of maak een afspraak online.

Maak hier je afspraak!

ONZE GARANTIE

Wij garanderen je een competitieve prijs op basis van een grondige analyse. Uitvoering gebeurt enkel met de meest kwalitatieve producten volgens de laatste nieuwe technieken. Daarenboven streven we naar een milieuvriendelijke aanpak.

Vraag je gratis offerte!

Murimpreg

VOCHTPROBLEMEN ZIJN VERLEDEN TIJD

Met meer dan 15 jaar ervaring inde bouwsector is Murimpreg uitgegroeid tot specialist in het bestrijden van vocht in de ruime zin van het woord. Zowel kelders, muren als buiten- gevels maken wij weer vochtvrij.

Lees meer >

Heb je vragen ?

AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN

Vragen omtrent je specifieke situatie aangaande vochtbestrijding, kelderdichting, gevelbehandeling of ventilatie kun je ons altijd stellen. We zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Ja, ik heb een vraag!

Onze aanpak garandeert je:

GRATIS OFFERTE

Binnen de 10 dagen na ons eerste contact.

CORRECTE ANALYSE

Waarna we de vochtigheidsgraad vaststellen.

KWALITATIEVE PRODUCTEN

Wij werken enkel met de nieuwste technologiën.