VENTILATIE

Is jouw woning voldoende geventileerd? Juist ventileren is cruciaal voor je eigen gezondheid, die van je woning en je levenskwaliteit. Vocht en ventilatie gaan hand in hand. Wanneer er in een bepaalde ruimte gebrek is aan degelijke ventilatie, leidt dit onherroepelijk tot vochtproblemen. Dit zal zich al snel vertalen in condens en schimmelvorming waardoor muren aangetast worden. Vooral keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes zijn hier erg gevoelig aan. Murimpreg voorziet een goede ventilatie die je woning doet herademen.

VENTILEER EN HERADEM

Een te hoge luchtvochtigheid in huis kan schadelijk zijn voor jou en je omgeving. Door het installeren van een gepaste oplossing geef je jezelf, je omgeving én je woning weer de nodige zuurstof om te herademen. Ventilatie zorgt ervoor dat geproduceerde dampen worden afgevoerd en er in de plaats verse lucht wordt binnengelaten. Deze dampen zijn onvermijdelijk daar ze worden geproduceerd door dagelijkse bezigheden zoals koken, wassen en zelfs ademen. Een degelijke ventilatie maakt dat de vrijgekomen dampen de woning verlaten en niet neerslaan als condens.

Onze expert komt vrijblijvend ter plaatse om jouw situatie grondig te analyseren. Op basis van de diagnose wordt een gepaste oplossing voorgesteld, op maat voor jouw woning. Ons doel? Een condensatievrije woning voor de lange termijn.

Heb je nog vragen? Bel onze expert op 0470/02.88.88 of klik hier

"IK ZET HET RAAM WEL OPEN"

Er is een duidelijk verschil tussen luchten en verluchten. Door het raam open te zetten ga je de woning luchten. Hierbij wordt er op een korte periode een grote hoeveelheid lucht afgevoerd. Bijvoorbeeld na het nemen van een douche. Bij verluchten spreken we van een constant gecontroleerd proces van af- en aanvoer van lucht. Dit kan door het systematisch regelen van je ramen, het integreren van een ventilatierooster of het installeren van een volledig ventilatiesysteem.

GEVOLGEN VAN SLECHTE VENTILATIE?

Ontbrekende ventilatie kan onderstaande gevolgen hebben voor je woning:

  • onvoldoende zuivere zuurstof (verminderde levenskwaliteit)
  • neerslaan van condens (schimmelvorming)
  • aantasting van schilderwerk
  • aantasting van pleisterwerk
  • vorming van vochtplekken

GRATIS DIAGNOSE

Hebt u vochtproblemen en wenst u een gratis diagnose? Wij sturen vrijblijvend een specialist bij u ter plaatse. Bel gerust 0470/02.88.88 of maak een afspraak online.

Maak hier je afspraak!

ONZE GARANTIE

Wij garanderen je een competitieve prijs op basis van een grondige analyse. Uitvoering gebeurt enkel met de meest kwalitatieve producten volgens de laatste nieuwe technieken. Daarenboven streven we naar een milieuvriendelijke aanpak.

Vraag je gratis offerte!

Murimpreg

VOCHTPROBLEMEN ZIJN VERLEDEN TIJD

Met meer dan 15 jaar ervaring inde bouwsector is Murimpreg uitgegroeid tot specialist in het bestrijden van vocht in de ruime zin van het woord. Zowel kelders, muren als buiten- gevels maken wij weer vochtvrij.

Lees meer >

Heb je vragen ?

AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN

Vragen omtrent je specifieke situatie aangaande vochtbestrijding, kelderdichting, gevelbehandeling of ventilatie kun je ons altijd stellen. We zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Ja, ik heb een vraag!

Onze aanpak garandeert je:

GRATIS OFFERTE

Binnen de 10 dagen na ons eerste contact.

CORRECTE ANALYSE

Waarna we de vochtigheidsgraad vaststellen.

KWALITATIEVE PRODUCTEN

Wij werken enkel met de nieuwste technologiën.